Lind një dele me 6 këmbë (+VIDEO)

Një video e çuditshme që vjen nga Kina, shfaq një dele të lindur me gjashtë këmbë. Videoja, e xhiruar në Jinan, Provincën Shangong të mërkurën e kaluar, tregon kafshën me tri këmbë në pjesën e përparme. Muajin e kaluar, një video ishte shfaqur online dhe shfaqte një derr mutant të lindur në Kinë.
Shiko videon që do t’ju sjellim vetëm pakë më poshtë:

View Comments